Friday, December 23, 2011

Slimline Adele emerges after throat surgery

Slimline Adele emerges after throat surgery
The first pictures of Adele out and about after her throat surgery suggest she may have lost weight.
The singer was snapped speaking to a friend and doing some shopping, dressed in a baggy blue boyfriend-style sweater.
Despite her baggy clothes, the 23-year-old’s face and frame looked thinner than before she had the operation.
She told Rolling Stone earlier this year that her weight didn’t bother her: “My life is full of drama and I won’t have time to worry about something as petty as what I look like. I don’t like going to the gym.”
Slimline Adele emerges after throat surgery
Adele’s album 21 was recently named as the best-selling album of the century to date.
She underwent surgery in the US to repair a haemorrhaged vocal chord and posted a message on her website after the op.
She wrote: “I’m doing really well, on the mend, super happy, relaxed and very positive with it all. Thank you for all your positive thoughts and get well wishes.”
“The operation was a success and I’m just chilling out now until I get the all clear from my doctors.”

Wednesday, December 21, 2011

Anugerah Yang Tak Di Sangka...

Apa khabar semua...agak lama jugak aku tak berkarya...tpi hari nie aku nak kongsi sikit pasal aku dapat 2 anugerah yg tak di sangka sangka...
Anugerah nie adalah tahun ke-2 aku dapat berturut-turut...semua ini adalah rezeki aku... 


Wednesday, December 7, 2011

bYe ByE iPhone ANd Hye BlackBerry

hye semua..apa kabor...lama jugak aku tak update blog aku nie.....
sebenarnye aku agak geram dengan iphone aku sejak2 update OS5 nie dia asyik buat hal je..tiba-tiba dia akan restart sendiri...agak ke geraman aku aku mengambil keputusan nak beli fon baru tapi cadang aku pada hujung bulan nie..tapi Alhamdulillah dapat rezeki pada ahad lepas aku telah membeli fon baru kat PC FAIR..aku terbeli BLACKBERRY...aku bukan beli 1 tapi 2 sebab fon yang kedua dapat harga murah...dua biji fon aku dapat harga RM1881...memang best...hehehe

Dulu aku pakai iphone...

Sekarang aku pakai ini...

fon saya sama dengan org yg saya sayang.....