Tuesday, July 19, 2011

PiNk oooHH pInK...

Senyum sendiri aku tengok cermin pagi nie..nak tau sbb apa..sbbnya aku pakai baju warna pink...tak pernah abad aku pakai baju kerja warna pink...tapi disebabkan dihadiahkan oleh someone aku pakai gak atas permintaan dia..1st time aku pakai baju pink lps tu aku ge hospital plak tengok kawan aku...adoiii aiii memang malu beb sbb orang tengok...hehehe...
Time nie nak ge naik LRT kat bandaraya dengan budak ofis aku..

hahahaaa baik punya pose...

adoiii aiii bukan main lebar aku senyum dengan baju pink nie...hehehehe

2 comments:

  1. ok pe bju wrna pink..wrna kgmaran aku tuuu..huhu

    ReplyDelete
  2. hahahaa ok pada kau...pada aku x ok...

    ReplyDelete